Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29766
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТатош, Я.-
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.date.accessioned2020-07-05T11:28:53Z-
dc.date.available2020-07-05T11:28:53Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТатош Я. Особливості організації роботи служби безпеки готельного підприємства в сучасних умовах : курс. пр. / Я. Татош ; наук. кер. Р. В. Корсак ; МОН України, ДВНЗ "УжНУ", Ф-т туризму та міжнар. комунікацій, Каф. турист. інфраструктури та готельно-ресторан. госп-ва . – Ужгород, 2020.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29766-
dc.descriptionПроблематику дослідження організації роботи служби безпеки у закладах готельного господарства здійснили Г. Круль [13], О. Головко [19], Л. Нечаюк [18], Х. Роглєв [21] та ін. Також, під час здійснення дослідження використано низку джерел та нормативно-правових документів, які регулюють сферу діяльності готельного господарства [1; 17].uk
dc.description.abstractАктуальність теми обумовлена тим, що багатогранність сфери безпеки готельного бізнесу, його персоналу і клієнтів, також як і завдання в сфері захисту інформації, вимагають створення спеціальної служби, що здійснює реалізацію необхідного набору захисних заходів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжгородuk
dc.relation.ispartofseries241 - готельно-ресторанна справа;-
dc.subjectСлужба безпекиuk
dc.titleОсобливості організації роботи служби безпеки готельного підприємства в сучасних умовахuk
dc.title.alternativeОсобливості організації роботи служби безпеки готельного підприємства в сучасних умовахuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeПрепринтuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Татош.docx18.96 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.