Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29766
Назва: Особливості організації роботи служби безпеки готельного підприємства в сучасних умовах
Інші назви: Особливості організації роботи служби безпеки готельного підприємства в сучасних умовах
Автори: Татош, Я.
Корсак, Роман Володимирович
Ключові слова: Служба безпеки
Дата публікації: 2020
Видавництво: Ужгород
Бібліографічний опис: Татош Я. Особливості організації роботи служби безпеки готельного підприємства в сучасних умовах : курс. пр. / Я. Татош ; наук. кер. Р. В. Корсак ; МОН України, ДВНЗ "УжНУ", Ф-т туризму та міжнар. комунікацій, Каф. турист. інфраструктури та готельно-ресторан. госп-ва . – Ужгород, 2020.
Серія/номер: 241 - готельно-ресторанна справа;
Короткий огляд (реферат): Актуальність теми обумовлена тим, що багатогранність сфери безпеки готельного бізнесу, його персоналу і клієнтів, також як і завдання в сфері захисту інформації, вимагають створення спеціальної служби, що здійснює реалізацію необхідного набору захисних заходів.
Опис: Проблематику дослідження організації роботи служби безпеки у закладах готельного господарства здійснили Г. Круль [13], О. Головко [19], Л. Нечаюк [18], Х. Роглєв [21] та ін. Також, під час здійснення дослідження використано низку джерел та нормативно-правових документів, які регулюють сферу діяльності готельного господарства [1; 17].
Тип: Text
Тип публікації: Препринт
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29766
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Татош.docx18.96 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.