Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29766
Назва: | Особливості організації роботи служби безпеки готельного підприємства в сучасних умовах |
Інші назви: | Особливості організації роботи служби безпеки готельного підприємства в сучасних умовах |
Автори: | Татош, Я. Корсак, Роман Володимирович |
Ключові слова: | Служба безпеки |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Ужгород |
Бібліографічний опис: | Татош Я. Особливості організації роботи служби безпеки готельного підприємства в сучасних умовах : курс. пр. / Я. Татош ; наук. кер. Р. В. Корсак ; МОН України, ДВНЗ "УжНУ", Ф-т туризму та міжнар. комунікацій, Каф. турист. інфраструктури та готельно-ресторан. госп-ва . – Ужгород, 2020. |
Серія/номер: | 241 - готельно-ресторанна справа; |
Короткий огляд (реферат): | Актуальність теми обумовлена тим, що багатогранність сфери безпеки готельного бізнесу, його персоналу і клієнтів, також як і завдання в сфері захисту інформації, вимагають створення спеціальної служби, що здійснює реалізацію необхідного набору захисних заходів. |
Опис: | Проблематику дослідження організації роботи служби безпеки у закладах готельного господарства здійснили Г. Круль [13], О. Головко [19], Л. Нечаюк [18], Х. Роглєв [21] та ін. Також, під час здійснення дослідження використано низку джерел та нормативно-правових документів, які регулюють сферу діяльності готельного господарства [1; 17]. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Препринт |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29766 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Татош.docx | 18.96 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.