Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29766
Title: Особливості організації роботи служби безпеки готельного підприємства в сучасних умовах
Other Titles: Особливості організації роботи служби безпеки готельного підприємства в сучасних умовах
Authors: Татош, Я.
Корсак, Роман Володимирович
Keywords: Служба безпеки
Issue Date: 2020
Publisher: Ужгород
Citation: Татош Я. Особливості організації роботи служби безпеки готельного підприємства в сучасних умовах : курс. пр. / Я. Татош ; наук. кер. Р. В. Корсак ; МОН України, ДВНЗ "УжНУ", Ф-т туризму та міжнар. комунікацій, Каф. турист. інфраструктури та готельно-ресторан. госп-ва . – Ужгород, 2020.
Series/Report no.: 241 - готельно-ресторанна справа;
Abstract: Актуальність теми обумовлена тим, що багатогранність сфери безпеки готельного бізнесу, його персоналу і клієнтів, також як і завдання в сфері захисту інформації, вимагають створення спеціальної служби, що здійснює реалізацію необхідного набору захисних заходів.
Description: Проблематику дослідження організації роботи служби безпеки у закладах готельного господарства здійснили Г. Круль [13], О. Головко [19], Л. Нечаюк [18], Х. Роглєв [21] та ін. Також, під час здійснення дослідження використано низку джерел та нормативно-правових документів, які регулюють сферу діяльності готельного господарства [1; 17].
Type: Text
Publication type: Препринт
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29766
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Татош.docx18.96 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.