Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29766
Title: | Особливості організації роботи служби безпеки готельного підприємства в сучасних умовах |
Other Titles: | Особливості організації роботи служби безпеки готельного підприємства в сучасних умовах |
Authors: | Татош, Я. Корсак, Роман Володимирович |
Keywords: | Служба безпеки |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Ужгород |
Citation: | Татош Я. Особливості організації роботи служби безпеки готельного підприємства в сучасних умовах : курс. пр. / Я. Татош ; наук. кер. Р. В. Корсак ; МОН України, ДВНЗ "УжНУ", Ф-т туризму та міжнар. комунікацій, Каф. турист. інфраструктури та готельно-ресторан. госп-ва . – Ужгород, 2020. |
Series/Report no.: | 241 - готельно-ресторанна справа; |
Abstract: | Актуальність теми обумовлена тим, що багатогранність сфери безпеки готельного бізнесу, його персоналу і клієнтів, також як і завдання в сфері захисту інформації, вимагають створення спеціальної служби, що здійснює реалізацію необхідного набору захисних заходів. |
Description: | Проблематику дослідження організації роботи служби безпеки у закладах готельного господарства здійснили Г. Круль [13], О. Головко [19], Л. Нечаюк [18], Х. Роглєв [21] та ін. Також, під час здійснення дослідження використано низку джерел та нормативно-правових документів, які регулюють сферу діяльності готельного господарства [1; 17]. |
Type: | Text |
Publication type: | Препринт |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29766 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Татош.docx | 18.96 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.