Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29775
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСічка, Іван Іванович-
dc.date.accessioned2020-07-05T19:17:27Z-
dc.date.available2020-07-05T19:17:27Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСічка І.І. Методичні рекомендації з дисципліни «Логістика в готельно-ресторанному господарстві» для студентів галузі знань 24 – «Сфера обслуговування», спеціальність 241 ,,Готельно-ресторанна справа” . – Ужгород 2020. – 34 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29775-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни «Логістика в готельно-ресторанному господарстві» є ознайомлення студентів з основними поняттями та методами організації логістики на підприємствах готельного та ресторанного господарства, сформувати у студентів логістичний світогляд, стійкі знання в області управління матеріальними потоками і супутніми їм інформаційними, фінансовими потоками, їх оптимізації на макро- та мікрорівні.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectлогістикаuk
dc.subjectлогістика в готельно-ресторанному господарствіuk
dc.subjectготельне господарствоuk
dc.subjectресторанне господарствоuk
dc.titleМетодичні рекомендації з дисципліни «Логістика в готельно-ресторанному господарстві»uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТОД. ЛОГІСТИКА_ГРГ 4к 2020.pdf403.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.