Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29775
Назва: | Методичні рекомендації з дисципліни «Логістика в готельно-ресторанному господарстві» |
Автори: | Січка, Іван Іванович |
Ключові слова: | логістика, логістика в готельно-ресторанному господарстві, готельне господарство, ресторанне господарство |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Січка І.І. Методичні рекомендації з дисципліни «Логістика в готельно-ресторанному господарстві» для студентів галузі знань 24 – «Сфера обслуговування», спеціальність 241 ,,Готельно-ресторанна справа” . – Ужгород 2020. – 34 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладання навчальної дисципліни «Логістика в готельно-ресторанному господарстві» є ознайомлення студентів з основними поняттями та методами організації логістики на підприємствах готельного та ресторанного господарства, сформувати у студентів логістичний світогляд, стійкі знання в області управління матеріальними потоками і супутніми їм інформаційними, фінансовими потоками, їх оптимізації на макро- та мікрорівні. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Методичні рекомендації |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29775 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МЕТОД. ЛОГІСТИКА_ГРГ 4к 2020.pdf | 403.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.