Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29775
Title: | Методичні рекомендації з дисципліни «Логістика в готельно-ресторанному господарстві» |
Authors: | Січка, Іван Іванович |
Keywords: | логістика, логістика в готельно-ресторанному господарстві, готельне господарство, ресторанне господарство |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Січка І.І. Методичні рекомендації з дисципліни «Логістика в готельно-ресторанному господарстві» для студентів галузі знань 24 – «Сфера обслуговування», спеціальність 241 ,,Готельно-ресторанна справа” . – Ужгород 2020. – 34 с. |
Abstract: | Метою викладання навчальної дисципліни «Логістика в готельно-ресторанному господарстві» є ознайомлення студентів з основними поняттями та методами організації логістики на підприємствах готельного та ресторанного господарства, сформувати у студентів логістичний світогляд, стійкі знання в області управління матеріальними потоками і супутніми їм інформаційними, фінансовими потоками, їх оптимізації на макро- та мікрорівні. |
Type: | Text |
Publication type: | Методичні рекомендації |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29775 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МЕТОД. ЛОГІСТИКА_ГРГ 4к 2020.pdf | 403.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.