Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29775
Title: Методичні рекомендації з дисципліни «Логістика в готельно-ресторанному господарстві»
Authors: Січка, Іван Іванович
Keywords: логістика, логістика в готельно-ресторанному господарстві, готельне господарство, ресторанне господарство
Issue Date: 2020
Citation: Січка І.І. Методичні рекомендації з дисципліни «Логістика в готельно-ресторанному господарстві» для студентів галузі знань 24 – «Сфера обслуговування», спеціальність 241 ,,Готельно-ресторанна справа” . – Ужгород 2020. – 34 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни «Логістика в готельно-ресторанному господарстві» є ознайомлення студентів з основними поняттями та методами організації логістики на підприємствах готельного та ресторанного господарства, сформувати у студентів логістичний світогляд, стійкі знання в області управління матеріальними потоками і супутніми їм інформаційними, фінансовими потоками, їх оптимізації на макро- та мікрорівні.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29775
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТОД. ЛОГІСТИКА_ГРГ 4к 2020.pdf403.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.