Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29782
Title: Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства»
Authors: Січка, Іван Іванович
Keywords: технологія продукції ресторанного господарства, ресторанне господарство
Issue Date: 2020
Citation: Січка І.І. Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів галузі знань 24 – «Сфера обслуговування», спеціальність 241 ,,Готельно-ресторанна справа” . – Ужгород 2020. – 33 с.
Abstract: Мета викладання дисципліни є формування компетенцій з технологій виробництва й реалізації кулінарної та кондитерської продукції у закладах ресторанного господарства (ЗРГ) із заданими властивостями при використанні сучасних технологічних засобів, якісної та безпечної, як для споживачів, так і для оточуючого середовища.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29782
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТОДИЧКА ТПРГ 2 к 2020.pdf388.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.