Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29782
Название: | Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» |
Авторы: | Січка, Іван Іванович |
Ключевые слова: | технологія продукції ресторанного господарства, ресторанне господарство |
Дата публикации: | 2020 |
Библиографическое описание: | Січка І.І. Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів галузі знань 24 – «Сфера обслуговування», спеціальність 241 ,,Готельно-ресторанна справа” . – Ужгород 2020. – 33 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Мета викладання дисципліни є формування компетенцій з технологій виробництва й реалізації кулінарної та кондитерської продукції у закладах ресторанного господарства (ЗРГ) із заданими властивостями при використанні сучасних технологічних засобів, якісної та безпечної, як для споживачів, так і для оточуючого середовища. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Методичні рекомендації |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29782 |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
МЕТОДИЧКА ТПРГ 2 к 2020.pdf | 388.36 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.