Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29845
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСавляк, Богдана Василівна-
dc.date.accessioned2020-07-13T12:22:59Z-
dc.date.available2020-07-13T12:22:59Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСавляк Б. В. Стратегічні аспекти діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в україні в сучасних умовах : кваліфікац. робота на здоб. першого (бакалаврс.) рівня вищої освіти за освіт. прогр. «Готельно-ресторанна справа» / Б. В. Савляк ; науковий керівник І. І. Січка ; МОН України, ДВНЗ "Ужгородський національний університет", Ф-т туризму та міжнар. комунікацій, Каф. туристич. інфраструктури та готельно-ресторан. госп-ва. – Ужгород, 2020. – 12 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29845-
dc.descriptionНауковий керівник: к. е. н, доц. Січка Іван Іванович Рецензент: д. і. н., проф. Корсак Роман Володимировичuk
dc.description.abstractАктуальність. Актуальність теми обумовлена тим, що стан ринку готельно-ресторанного господарства значною мірою залежить від економічного становища у країні. Тенденції сучасного економічного розвитку в Україні характеризуються наступними складовими: - високим динамізмом; - активізацією структурних зрушень на користь сфери послуг; - посиленням конкурентної боротьби. Підприємства готельного-ресторанного господарства залежно від типу і категорії діють на певному ринку, пропонуючи основні та додаткові послуги з певними витратами, які залежать від ресурсного потенціалу. Тому постає низка проблем, які потребують вирішення, зокрема, визначення стратегічних напрямків розвитку закладів готельно-ресторанного господарства.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk
dc.subjectготельний бізнесuk
dc.titleСтратегічні аспекти діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в україні в сучасних умовахuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeКваліфікаційна роботаuk
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА....pdf386.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.