Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29845
Назва: Стратегічні аспекти діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в україні в сучасних умовах
Автори: Савляк, Богдана Василівна
Ключові слова: готельно-ресторанна справа, готельний бізнес
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Савляк Б. В. Стратегічні аспекти діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в україні в сучасних умовах : кваліфікац. робота на здоб. першого (бакалаврс.) рівня вищої освіти за освіт. прогр. «Готельно-ресторанна справа» / Б. В. Савляк ; науковий керівник І. І. Січка ; МОН України, ДВНЗ "Ужгородський національний університет", Ф-т туризму та міжнар. комунікацій, Каф. туристич. інфраструктури та готельно-ресторан. госп-ва. – Ужгород, 2020. – 12 с.
Короткий огляд (реферат): Актуальність. Актуальність теми обумовлена тим, що стан ринку готельно-ресторанного господарства значною мірою залежить від економічного становища у країні. Тенденції сучасного економічного розвитку в Україні характеризуються наступними складовими: - високим динамізмом; - активізацією структурних зрушень на користь сфери послуг; - посиленням конкурентної боротьби. Підприємства готельного-ресторанного господарства залежно від типу і категорії діють на певному ринку, пропонуючи основні та додаткові послуги з певними витратами, які залежать від ресурсного потенціалу. Тому постає низка проблем, які потребують вирішення, зокрема, визначення стратегічних напрямків розвитку закладів готельно-ресторанного господарства.
Опис: Науковий керівник: к. е. н, доц. Січка Іван Іванович Рецензент: д. і. н., проф. Корсак Роман Володимирович
Тип: Text
Тип публікації: Кваліфікаційна робота
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29845
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА....pdf386.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.