Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29845
Title: | Стратегічні аспекти діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в україні в сучасних умовах |
Authors: | Савляк, Богдана Василівна |
Keywords: | готельно-ресторанна справа, готельний бізнес |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Савляк Б. В. Стратегічні аспекти діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в україні в сучасних умовах : кваліфікац. робота на здоб. першого (бакалаврс.) рівня вищої освіти за освіт. прогр. «Готельно-ресторанна справа» / Б. В. Савляк ; науковий керівник І. І. Січка ; МОН України, ДВНЗ "Ужгородський національний університет", Ф-т туризму та міжнар. комунікацій, Каф. туристич. інфраструктури та готельно-ресторан. госп-ва. – Ужгород, 2020. – 12 с. |
Abstract: | Актуальність. Актуальність теми обумовлена тим, що стан ринку готельно-ресторанного господарства значною мірою залежить від економічного становища у країні. Тенденції сучасного економічного розвитку в Україні характеризуються наступними складовими: - високим динамізмом; - активізацією структурних зрушень на користь сфери послуг; - посиленням конкурентної боротьби. Підприємства готельного-ресторанного господарства залежно від типу і категорії діють на певному ринку, пропонуючи основні та додаткові послуги з певними витратами, які залежать від ресурсного потенціалу. Тому постає низка проблем, які потребують вирішення, зокрема, визначення стратегічних напрямків розвитку закладів готельно-ресторанного господарства. |
Description: | Науковий керівник: к. е. н, доц. Січка Іван Іванович Рецензент: д. і. н., проф. Корсак Роман Володимирович |
Type: | Text |
Publication type: | Кваліфікаційна робота |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29845 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА....pdf | 386.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.