Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/30121
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorМалец, Віктор-
dc.contributor.authorГодя, Іван Михайлович-
dc.date.accessioned2020-08-20T11:47:37Z-
dc.date.available2020-08-20T11:47:37Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКорсак Р., Малець В., Годя І. Рестораний сервіс: стандарти : практ. посіб. ресторатора. КУжгород. – Карпатська Вежа, 2020. – 145 с.uk
dc.identifier.issn978-966-8269-57-8-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/30121-
dc.descriptionПосібник, який Ви тримаєте у руках – це наша спроба систематизувати теоретичні та практичні знання із ресторанного сервісу. У ньому викладені наукові напрацювання викладачів кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства Ужгородського національного університету та професійний досвід ресторатора – співавтора зазначеного видання В. Мальця. Сподіваємося, що такий науковий «симбіоз» теоретичного та практичного знання буде сприяти більш якісному засвоєнню інформації, а спосіб її подачі авторами зробить складний матеріал легким у сприйнятті.uk
dc.descriptionРекомендовано до друку Вченою радою ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (протокол №3 від 4 червня 2020 року)uk
dc.description.abstractВважаємо, що значну роль у сучасному розвитку вітчизняного ресторанного господарства відіграє освіта. Завдяки належним знанням відбувається їх успішна реалізація у практичній площині ресторанної справи. Кваліфіковані і обізнані працівники – це запорука відмінного надання ресторанних послуг, що у свою чергу сприяє розвитку ресторанного бізнесу.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКарпатська Вежаuk
dc.subjectресторанuk
dc.subjectмаркетингuk
dc.subjectресторанні послугиuk
dc.subjectресторанне господарствоuk
dc.subjectресторан «Карпати»uk
dc.titleРестораний сервіс: стандартиuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeПрактичний посібникuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПОСІБНИК.pdf386.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.