Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/30121
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Малец, Віктор | - |
dc.contributor.author | Годя, Іван Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2020-08-20T11:47:37Z | - |
dc.date.available | 2020-08-20T11:47:37Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р., Малець В., Годя І. Рестораний сервіс: стандарти : практ. посіб. ресторатора. КУжгород. – Карпатська Вежа, 2020. – 145 с. | uk |
dc.identifier.issn | 978-966-8269-57-8 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/30121 | - |
dc.description | Посібник, який Ви тримаєте у руках – це наша спроба систематизувати теоретичні та практичні знання із ресторанного сервісу. У ньому викладені наукові напрацювання викладачів кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства Ужгородського національного університету та професійний досвід ресторатора – співавтора зазначеного видання В. Мальця. Сподіваємося, що такий науковий «симбіоз» теоретичного та практичного знання буде сприяти більш якісному засвоєнню інформації, а спосіб її подачі авторами зробить складний матеріал легким у сприйнятті. | uk |
dc.description | Рекомендовано до друку Вченою радою ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (протокол №3 від 4 червня 2020 року) | uk |
dc.description.abstract | Вважаємо, що значну роль у сучасному розвитку вітчизняного ресторанного господарства відіграє освіта. Завдяки належним знанням відбувається їх успішна реалізація у практичній площині ресторанної справи. Кваліфіковані і обізнані працівники – це запорука відмінного надання ресторанних послуг, що у свою чергу сприяє розвитку ресторанного бізнесу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Карпатська Вежа | uk |
dc.subject | ресторан | uk |
dc.subject | маркетинг | uk |
dc.subject | ресторанні послуги | uk |
dc.subject | ресторанне господарство | uk |
dc.subject | ресторан «Карпати» | uk |
dc.title | Рестораний сервіс: стандарти | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Практичний посібник | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ПОСІБНИК.pdf | 386.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.