Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/30121
Название: Рестораний сервіс: стандарти
Авторы: Корсак, Роман Володимирович
Малец, Віктор
Годя, Іван Михайлович
Ключевые слова: ресторан, маркетинг, ресторанні послуги, ресторанне господарство, ресторан «Карпати»
Дата публикации: 2020
Издательство: Карпатська Вежа
Библиографическое описание: Корсак Р., Малець В., Годя І. Рестораний сервіс: стандарти : практ. посіб. ресторатора. КУжгород. – Карпатська Вежа, 2020. – 145 с.
Краткий осмотр (реферат): Вважаємо, що значну роль у сучасному розвитку вітчизняного ресторанного господарства відіграє освіта. Завдяки належним знанням відбувається їх успішна реалізація у практичній площині ресторанної справи. Кваліфіковані і обізнані працівники – це запорука відмінного надання ресторанних послуг, що у свою чергу сприяє розвитку ресторанного бізнесу.
Описание: Посібник, який Ви тримаєте у руках – це наша спроба систематизувати теоретичні та практичні знання із ресторанного сервісу. У ньому викладені наукові напрацювання викладачів кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства Ужгородського національного університету та професійний досвід ресторатора – співавтора зазначеного видання В. Мальця. Сподіваємося, що такий науковий «симбіоз» теоретичного та практичного знання буде сприяти більш якісному засвоєнню інформації, а спосіб її подачі авторами зробить складний матеріал легким у сприйнятті.
Рекомендовано до друку Вченою радою ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (протокол №3 від 4 червня 2020 року)
Тип: Text
Тип публикации: Практичний посібник
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/30121
ISSN: 978-966-8269-57-8
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ПОСІБНИК.pdf386.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.