Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/30121
Title: РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС: СТАНДАРТИ
Other Titles: ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК РЕСТОРАТОРА
Authors: Корсак, Роман Володимирович
Малец, Віктор
Годя, Іван Михайлович
Keywords: ресторан, маркетинг, ресторанні послуги, ресторанне господарство, ресторан «Карпати».
Issue Date: 2020
Publisher: Карпатська Вежа
Citation: Корсак Р., Малець В., Годя І. РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС: СТАНДАРТИ. ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК РЕСТОРАТОРА. - Карпатська Вежа, 2020. - 145 с.
Abstract: Вважаємо, що значну роль у сучасному розвитку вітчизняного ресторанного господарства відіграє освіта. Завдяки належним знанням відбувається їх успішна реалізація у практичній площині ресторанної справи. Кваліфіковані і обізнані працівники – це запорука відмінного надання ресторанних послуг, що у свою чергу сприяє розвитку ресторанного бізнесу.
Description: Посібник, який Ви тримаєте у руках – це наша спроба систематизувати теоретичні та практичні знання із ресторанного сервісу. У ньому викладені наукові напрацювання викладачів кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства Ужгородського національного університету та професійний досвід ресторатора – співавтора зазначеного видання В. Мальця. Сподіваємося, що такий науковий «симбіоз» теоретичного та практичного знання буде сприяти більш якісному засвоєнню інформації, а спосіб її подачі авторами зробить складний матеріал легким у сприйнятті.
Type: Text
Publication type: Книга, підручник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/30121
ISSN: 978-966-8269-57-8
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПОСІБНИК.pdf386.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.