Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/30121
Title: | Рестораний сервіс: стандарти |
Authors: | Корсак, Роман Володимирович Малец, Віктор Годя, Іван Михайлович |
Keywords: | ресторан, маркетинг, ресторанні послуги, ресторанне господарство, ресторан «Карпати» |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Карпатська Вежа |
Citation: | Корсак Р., Малець В., Годя І. Рестораний сервіс: стандарти : практ. посіб. ресторатора. КУжгород. – Карпатська Вежа, 2020. – 145 с. |
Abstract: | Вважаємо, що значну роль у сучасному розвитку вітчизняного ресторанного господарства відіграє освіта. Завдяки належним знанням відбувається їх успішна реалізація у практичній площині ресторанної справи. Кваліфіковані і обізнані працівники – це запорука відмінного надання ресторанних послуг, що у свою чергу сприяє розвитку ресторанного бізнесу. |
Description: | Посібник, який Ви тримаєте у руках – це наша спроба систематизувати теоретичні та практичні знання із ресторанного сервісу. У ньому викладені наукові напрацювання викладачів кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства Ужгородського національного університету та професійний досвід ресторатора – співавтора зазначеного видання В. Мальця. Сподіваємося, що такий науковий «симбіоз» теоретичного та практичного знання буде сприяти більш якісному засвоєнню інформації, а спосіб її подачі авторами зробить складний матеріал легким у сприйнятті. Рекомендовано до друку Вченою радою ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (протокол №3 від 4 червня 2020 року) |
Type: | Text |
Publication type: | Практичний посібник |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/30121 |
ISSN: | 978-966-8269-57-8 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ПОСІБНИК.pdf | 386.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.