Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31301
Title: Диференційований підхід у підготовці вчителя до формування правових знань молодших школярів
Authors: Попадич, Олена Олександрівна
Keywords: правові знання, початкова школа, учні молодших класів, формування, система, фундаментальні знання, структурування знань, вчитель початкових класів
Issue Date: 2020
Publisher: Budapest, Magyarorszбg: Eurуpean Scientific Platforme
Citation: Попадич О. О. Диференційований підхід у підготовці вчителя до формування правових знань молодших школярів / О. О. Попадич. Korszeru. mu.szerek e.s algoritmusa tapasztalati e.s elme.let tudoma.nyo kutata.si tudomбnyos muvek gyujtemйnye a nemzetkцzi tudomбnyos-gyakorlati konferencia anyagaival (Hang 3), Szeptember 18, 2020. Budapest, Magyarorszбg: Eurуpean Scientific Platforme. – С. 38-41.
Abstract: Щораз актуальнішим стає формування і розвиток правових знань, правової культури, правової поведінки та відповідальності школярів. Для забезпечення ефективності цього процесу виникає необхідність починати його вже з молодшого шкільного віку. Неабияка роль належить диференціації навчання з груповими формами роботи. У цьому контексті обґрунтована суть диференційованої педагогічної підтримки як неодмінної учням допомоги у вирішенні проблем щодо їхнього успішного просування в навчанні, спілкуванні, можливості самореалізації. Особливої ваги диференціація набуває у підготовці вчителя до формування правових знань саме молодших школярів, оскільки навчальними програмами не передбачено вивчення елементів правознавства у початковій школі. Відтак основні акценти такої діяльності вчителя переносяться на включення правових знань у зміст інших навчальних дисциплін та в позаурочну роботу.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31301
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
попадич будапешт.pdf307.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.