Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31623
Title: Здоров’язміцнювальна діяльність майбутніх фізичних терапевтів у процесі навчання як важливий компонент їх професійної підготовки і чинник професіоналізму
Authors: Мелега, Ксенія Петрівна
Русин, Людмила Петрівна
Дуткевич-Іванська, Юлія Василівна
Keywords: здоров'я студентів, здоровий спосіб життя, фізичний терапевт, професійні компетенції
Issue Date: 2019
Publisher: ДУ «Український інститут стратегічних досліджень Міністерства охорони здоров’я України»
Citation: Мелега К.П. Здоров’язміцнювальна діяльність майбутніх фізичних терапевтів у процесі навчання як важливий компонент їх професійної підготовки і чинник професіоналізму / К.П. Мелега, Л.П. Русин, Ю.В. Дуткевич-Іванська // Україна. Здоров’я нації (Матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю присвяченої 20-й річниці з дня заснування факультету здоров’я та фізичного виховання УжНУ «Сучасні підходи до формування професійних компетентностей фахівців фізичної терапії та ерготерапії» (17–18 жовтня 2019 р., м. Ужгород). - 2019. - № 2 (55). – С. 188-189.
Abstract: Формування якостей, необхідних для здійснення професійної діяльності, у майбутніх фахівців з фізичної терапії в процесі навчання у виші найбільш успішно відбувається тоді, коли весь зміст навчально-виховного процесу максимально наближений до практичних вимог. Визначення індексу здорового способу життя (ІЗСЖ) майбутніх фізичних терапевтів сприяє підвищенню рівня індивідуальної культури здоров'я та формуванню фахових компетенцій. Педагогічна і діяльнісна складова у системі підготовки майбутніх фахівців з фізичної терапії у значній мірі сприяють підвищенню їх здоров’язберігаючої компетентності упродовж періоду навчання у виші, завдяки чому формується відповідальне, усвідомлене ставлення до власного здоров’я та мотивація до дотримання ЗСЖ, які стають основою творчого оздоровчого мислення та передумовою до застосування здоров’язміцнювальних технологій у професійній діяльності.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31623
ISSN: 2077-6594
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри основ медицини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мелега_тези_Uzn_2019_2-1.pdf273.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.