Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/33590
Title: | Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «ТУРИСТСЬКО-РЕКРЕАЦІЙНИЙ ПОТЕНЦІАЛ РЕГІОНУ» |
Authors: | Машіка, Ганна Василівна |
Keywords: | туризм, рекреація, туристсько-рекреаційний потенціал, Карпатський регіон |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТОВ «РІК-У» 88000, м. Ужгород |
Citation: | Машіка Ганна. Методичні рекомендації до виконання практичних робіт дисципліни «Туристсько-рекреаційний потенціал регіону» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, галузі знань 24 Сфера обслуговування / Укладач: Г.В. Машіка. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2021. 52 с. |
Abstract: | Викладено основні рекомендації до написання практичних робіт, які містять структуру, розгорнуту програму, завдання практичних занять, завдання для самостійної роботи студентів, запитання для самоконтролю та систему оцінювання знань студентів з навчальної дисципліни. Наводиться короткий виклад основних теоретичних положень, перелік питань, що є обов’язковими для вивчення і підсумкового контролю знань здобувачів. |
Description: | Викладено основні рекомендації до написання практичних робіт, які містять структуру, розгорнуту програму, завдання практичних занять, завдання для самостійної роботи студентів, запитання для самоконтролю та систему оцінювання знань студентів з навчальної дисципліни. Наводиться короткий виклад основних теоретичних положень, перелік питань, що є обов’язковими для вивчення і підсумкового контролю знань здобувачів. |
Type: | Text |
Publication type: | Методичні рекомендації |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/33590 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туризму |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Машіка Г.В Туристсько-рекреаційний потенціал регіону.pdf | 513.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.