Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/33590
Title: Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «ТУРИСТСЬКО-РЕКРЕАЦІЙНИЙ ПОТЕНЦІАЛ РЕГІОНУ»
Authors: Машіка, Ганна Василівна
Keywords: туризм, рекреація, туристсько-рекреаційний потенціал, Карпатський регіон
Issue Date: 2021
Publisher: ТОВ «РІК-У» 88000, м. Ужгород
Citation: Машіка Ганна. Методичні рекомендації до виконання практичних робіт дисципліни «Туристсько-рекреаційний потенціал регіону» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, галузі знань 24 Сфера обслуговування / Укладач: Г.В. Машіка. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2021. 52 с.
Abstract: Викладено основні рекомендації до написання практичних робіт, які містять структуру, розгорнуту програму, завдання практичних занять, завдання для самостійної роботи студентів, запитання для самоконтролю та систему оцінювання знань студентів з навчальної дисципліни. Наводиться короткий виклад основних теоретичних положень, перелік питань, що є обов’язковими для вивчення і підсумкового контролю знань здобувачів.
Description: Викладено основні рекомендації до написання практичних робіт, які містять структуру, розгорнуту програму, завдання практичних занять, завдання для самостійної роботи студентів, запитання для самоконтролю та систему оцінювання знань студентів з навчальної дисципліни. Наводиться короткий виклад основних теоретичних положень, перелік питань, що є обов’язковими для вивчення і підсумкового контролю знань здобувачів.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/33590
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.