Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/33590
Назва: Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «ТУРИСТСЬКО-РЕКРЕАЦІЙНИЙ ПОТЕНЦІАЛ РЕГІОНУ»
Автори: Машіка, Ганна Василівна
Ключові слова: туризм, рекреація, туристсько-рекреаційний потенціал, Карпатський регіон
Дата публікації: 2021
Видавництво: ТОВ «РІК-У» 88000, м. Ужгород
Бібліографічний опис: Машіка Ганна. Методичні рекомендації до виконання практичних робіт дисципліни «Туристсько-рекреаційний потенціал регіону» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, галузі знань 24 Сфера обслуговування / Укладач: Г.В. Машіка. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2021. 52 с.
Короткий огляд (реферат): Викладено основні рекомендації до написання практичних робіт, які містять структуру, розгорнуту програму, завдання практичних занять, завдання для самостійної роботи студентів, запитання для самоконтролю та систему оцінювання знань студентів з навчальної дисципліни. Наводиться короткий виклад основних теоретичних положень, перелік питань, що є обов’язковими для вивчення і підсумкового контролю знань здобувачів.
Опис: Викладено основні рекомендації до написання практичних робіт, які містять структуру, розгорнуту програму, завдання практичних занять, завдання для самостійної роботи студентів, запитання для самоконтролю та систему оцінювання знань студентів з навчальної дисципліни. Наводиться короткий виклад основних теоретичних положень, перелік питань, що є обов’язковими для вивчення і підсумкового контролю знань здобувачів.
Тип: Text
Тип публікації: Методичні рекомендації
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/33590
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туризму

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Машіка Г.В Туристсько-рекреаційний потенціал регіону.pdf513.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.