Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/35743
Назва: Особливості організації туристично-спортивних готельних господарств на прикладі Закарпатської області
Автори: Галаговець, О
Корсак, Роман Володимирович
Ключові слова: готель, спортивні заклади
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Галаговець О. М. Особливості організації туристично-спортивних готельних господарств на прикладі Закарпатської області : курсова робота / О. М. Галаговць ; наук. кер. Р. В. Корсак ; МОН України, ДВНЗ «Ужгородський національний університет», Ф-т туризму та міжнар. комунікацій, Каф. турист. інфраструктури і сервісу. – Ужгород, 2018.
Серія/номер: готельно-ресторанна справа
Короткий огляд (реферат): Якщо надання оздоровчих послуг здійснюється готелем, то вони вважаються невід'ємною частиною туристичного продукту, придбаного споживачем. Причому, конкретний вид послуг може, або входити у вартість путівки. У такому випадку послуги надаються споживачеві в обов'язковому порядку, або ставляться до додаткових послуг, тоді вони оплачуються окремо. Залежить це, в першу чергу, від специфіки обраного споживачем туристичного готелю, а також від особливостей конкретного спортивно-оздоровчого туру, якому споживач віддав перевагу.
Опис: У першому розділі розглядаються теоретичні засади організації туристично-спортивних готельних підприємств. У другому розділі подається аналіз сучасних вимог щодо організації туристично-спортивних готельних господарств. У третьому розділі запропоновано перспективні шляхи щодо покращення організації туристично-спортивних готельних підприємств. У кінці роботи зроблені комплексні висновки, які стосуються даного дослідження.
Тип: Text
Тип публікації: Препринт
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/35743
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
титульна.docx11.69 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити
ЗМІСТ.docx12.73 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.