Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/35988
Title: Українська політична думка 1920–1930-х років на Закарпатті. Політичні погляди діячів Карпатської України
Authors: Токар, Маріан Юрійович
Keywords: історія політичної думки Закарпаття, погляди діячів Карпатської України, Карпатська Україна, Закарпаття, політичні погляди Августина Волошина, державницька думка М. і Ю. Бращайків, національне питання у поглядах братів Ф. і Ю. Реваїв, український радикальний націоналізм у поглядах С. Росохи та І. Рогача, питання політичної єдності з українськими землями в програмних ідеях партій Закарпаття міжвоєнного періоду
Issue Date: 6-Aug-2017
Publisher: Новий Світ–200
Citation: Токар М.Ю. Українська політична думка 1920–1930-х років на Закарпатті. Політичні погляди діячів Карпатської України / М. Ю. Токар // Історія політичної думки України : підручник / за заг. ред. Н. М. Хоми; І. Вдовичин, І. Вільчинська, Є. Перегуда та ін. – Львів : Новий Світ-2000, 2017. – С. 342 - 382.
Abstract: Подано загальну характеристику політичної думки 1920–1930-х років на Закарпатті, її історичні передумови та регіональну особливість. Розкрито питання політичної єдності з українськими землями в програмних ідеях партій Закарпаття міжвоєнного періоду, а також політичні погляди діячів Карпатської України, а саме: еволюцію політичних поглядів А. Волошина, державницьку думку братів М. і Ю. Бращайків, національне питання у поглядах братів Ф. і Ю. Реваїв, засади радикального націоналізму С. Росохи та І. Рогача.
Description: Розділ 16 у колективний книжці-підручнику за загальною редакцією проф. Н.Хоми.
Type: Text
Publication type: Розділ підручника
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/35988
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ТокарМЮ_Історія політичної думки Закарпаття.pdf21.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.