Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36314
Title: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного підприємства»
Authors: Кіш, Галина Вікторівна
Keywords: готельно-ресторанний бізнес, туризм
Issue Date: 2021
Citation: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного підприємства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, галузі знань 24 Сфера обслуговування/ Укладач Г.В. Кіш. Ужгород, ДВНЗ «УжНУ», 2021. 46 с.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36314
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МР Ек ГРГ 2к.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.