Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36355
Название: Analysis of modern approaches to the formation of the organizational culture of applicants for higher education
Другие названия: Аналіз сучасних підходів до формування організаційної культури здобувачів вищої освіти
Авторы: Михайлишин, Уляна Богданівна
Myhaylyshyn, U.B.
Завацький, Вадим Юрійович
Zavatskyi, V. Yu.
Ключевые слова: organizational culture, structure of organizational culture, applicants of higher education
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Myhaylyshyn U.B., Zavatskyi V. Yu. Analysis of modern approaches to the formation of the organizational culture of applicants for higher education. - Теоретичні і прикладні проблеми психології. Вип. 1, 2017. - С. 198-207.
Серия/номер: Теоретичні і прикладні проблеми психології;
Краткий осмотр (реферат): The article is devoted to the analysis of modern approaches to the formation of the organizational culture of applicants for higher education. Theoretical and methodological approaches to the analysis of scientific research on this topic are presented, and the main socio-psychological characteristics of this process are identified. Key words: organizational culture, structure of organizational culture, formation of organizational culture, applicants of higher education.
Стаття присвячена аналізу сучасних підходів до формування організаційної культури здобувачів вищої освіти. Представлено теоретико-методологічні підходи до аналізу наукових досліджень з даної проблеми, визначено основні соціально-психологічні особливості цього процесу. Ключові слова: організаційна культура, структура організаційної культури, формування організаційної культури, здобувачі вищої освіти.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36355
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри психології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tippp_2017_1_26.pdf732.05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.