Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36653
Title: Методичні матеріали для організації практичної, самостійної та дистанційної роботи здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» спеціальності 242 «Туризм» з навчальної дисципліни «Лінгвокраїнознавчий аспект у туризмі»
Other Titles: Лінгвокраїнознавчий аспект у туризмі
Authors: Голомідова, Леся Василівна
Жовтані, Руслана Ярославівна
Keywords: Лінгвокраїнознавство німецькомовних країн
Issue Date: 2021
Publisher: Цифрова друкарня «Еталон Прінт» ФОП Устинов О.Е.
Citation: Методичні матеріали для організації практичної, самостійної та дистанційної роботи студентів ОС «Магістр» спеціальності 242 «Туризм» з навчальної дисципліни «Лінгвокраїнознавчий аспект у туризмі». Львів: Цифрова друкарня «Еталон Прінт» ФОП Устинов О.Е., 2021. – 107с.
Abstract: Представлені завдання для організації практичної роботи з навчальної дисципліни «Лінгвокраїнознавчий аспект у туризмі» знайомлять здобувачів із особливостями географічного положення та клімату німецькомовних країн, надають відомості про історію, культуру, мистецтво, літературне й музичне надбання, а також інформують про особливості менталітету населення, його національні символи, свята, звичаї та традиції. Обсяг завдань допомагає виробленню стійких навичок говоріння, письма та читання, використовуючи знання кроскультурної взаємодії. Всі теми мають практичну спрямованість, в яких надаються основні відомості про Німеччину, Австрію, Швейцарію, Люксембурґ та Ліхтенштейн. Представлені типи завдань дозволяють оцінити рівень сформованості основних мовленнєвих умінь та навичок з метою відтворення цілісної картини про історію, культуру, соціальне політичне та економічне життя, систему освіти, релігійну приналежність, а також мовні характеристики країн німецькомовного простору.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36653
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри міжнародних комунікацій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.