Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37106
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Повідайчик, Оксана Степанівна | - |
dc.contributor.author | Попик, Мар'яна Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-01T14:25:57Z | - |
dc.date.available | 2021-11-01T14:25:57Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | The VII International Science Conference «Modern science and practice», March 26 – 27, 2021, Boston, USA. P. 51–53. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37106 | - |
dc.language.iso | en | uk |
dc.title | Some scientific approaches to professional training of future specialists of hotel and restaurant business | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри соціології і соціальної роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези_Повідайчик О._Попик (Бостон).pdf | 225.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.