Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37106
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПовідайчик, Оксана Степанівна-
dc.contributor.authorПопик, Мар'яна Михайлівна-
dc.date.accessioned2021-11-01T14:25:57Z-
dc.date.available2021-11-01T14:25:57Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationThe VII International Science Conference «Modern science and practice», March 26 – 27, 2021, Boston, USA. P. 51–53.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37106-
dc.language.isoenuk
dc.titleSome scientific approaches to professional training of future specialists of hotel and restaurant businessuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри соціології і соціальної роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези_Повідайчик О._Попик (Бостон).pdf225.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.