Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37106
Назва: | Some scientific approaches to professional training of future specialists of hotel and restaurant business |
Автори: | Повідайчик, Оксана Степанівна Попик, Мар'яна Михайлівна |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | The VII International Science Conference «Modern science and practice», March 26 – 27, 2021, Boston, USA. P. 51–53. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37106 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри соціології і соціальної роботи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_Повідайчик О._Попик (Бостон).pdf | 225.97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.