Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37106
Назва: Some scientific approaches to professional training of future specialists of hotel and restaurant business
Автори: Повідайчик, Оксана Степанівна
Попик, Мар'яна Михайлівна
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: The VII International Science Conference «Modern science and practice», March 26 – 27, 2021, Boston, USA. P. 51–53.
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37106
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри соціології і соціальної роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Повідайчик О._Попик (Бостон).pdf225.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.