Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37162
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сухарева, Оксана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Сухарев, Сергій Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-03T06:56:42Z | - |
dc.date.available | 2021-11-03T06:56:42Z | - |
dc.date.issued | 2002 | - |
dc.identifier.citation | Сухарева О. Ю. Використання циклічних гідразонів в аналізі продуктів харчування / О. Ю. Сухарева, С. М. Сухарев // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (гол. ред.), В.І. Гомонай, Є. Ю. Переш та ін. – Ужгород : УжНУ, 2002. – Вип. 8. – С.17-19. – Рез. англ.мовою. – Бібліогр.:с.19 (12 назв) | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37162 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/1wITMaCoT6q4SPZ3N_rLwUrsOdUBfU96n/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | A possibility the photometric determination of mercury in foods with hydrazones and basic dyes. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Вид-во “УжНУ” | uk |
dc.relation.ispartofseries | Хімія; | - |
dc.title | Використання циклічних гідразонів в аналізі продуктів харчування | uk |
dc.title.alternative | The use of hydrazones in analysis of foods | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Располагается в коллекциях: | Науковий вісник УжНУ Серія Хімія Випуск 8 2002 Наукові публікації кафедри аналітичної хімії Наукові публікації кафедри екології та охорони навколишнього середовища |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка Хімія. Вип. 8 - 2002.pdf | 334.58 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.