Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37162
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСухарева, Оксана Юріївна-
dc.contributor.authorСухарев, Сергій Миколайович-
dc.date.accessioned2021-11-03T06:56:42Z-
dc.date.available2021-11-03T06:56:42Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationСухарева О. Ю. Використання циклічних гідразонів в аналізі продуктів харчування / О. Ю. Сухарева, С. М. Сухарев // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (гол. ред.), В.І. Гомонай, Є. Ю. Переш та ін. – Ужгород : УжНУ, 2002. – Вип. 8. – С.17-19. – Рез. англ.мовою. – Бібліогр.:с.19 (12 назв)uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37162-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1wITMaCoT6q4SPZ3N_rLwUrsOdUBfU96n/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractA possibility the photometric determination of mercury in foods with hydrazones and basic dyes.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВид-во “УжНУ”uk
dc.relation.ispartofseriesХімія;-
dc.titleВикористання циклічних гідразонів в аналізі продуктів харчуванняuk
dc.title.alternativeThe use of hydrazones in analysis of foodsuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія Хімія Випуск 8 2002
Наукові публікації кафедри аналітичної хімії
Наукові публікації кафедри екології та охорони навколишнього середовища

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Титулка Хімія. Вип. 8 - 2002.pdf334.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.