Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37162
Назва: Використання циклічних гідразонів в аналізі продуктів харчування
Інші назви: The use of hydrazones in analysis of foods
Автори: Сухарева, Оксана Юріївна
Сухарев, Сергій Миколайович
Дата публікації: 2002
Видавництво: Вид-во “УжНУ”
Бібліографічний опис: Сухарева О. Ю. Використання циклічних гідразонів в аналізі продуктів харчування / О. Ю. Сухарева, С. М. Сухарев // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (гол. ред.), В.І. Гомонай, Є. Ю. Переш та ін. – Ужгород : УжНУ, 2002. – Вип. 8. – С.17-19. – Рез. англ.мовою. – Бібліогр.:с.19 (12 назв)
Серія/номер: Хімія;
Короткий огляд (реферат): A possibility the photometric determination of mercury in foods with hydrazones and basic dyes.
Опис: https://drive.google.com/file/d/1wITMaCoT6q4SPZ3N_rLwUrsOdUBfU96n/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37162
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія Хімія Випуск 8 2002

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка Хімія. Вип. 8 - 2002.pdf334.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.