Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37162
Назва: | Використання циклічних гідразонів в аналізі продуктів харчування |
Інші назви: | The use of hydrazones in analysis of foods |
Автори: | Сухарева, Оксана Юріївна Сухарев, Сергій Миколайович |
Дата публікації: | 2002 |
Видавництво: | Вид-во “УжНУ” |
Бібліографічний опис: | Сухарева О. Ю. Використання циклічних гідразонів в аналізі продуктів харчування / О. Ю. Сухарева, С. М. Сухарев // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (гол. ред.), В.І. Гомонай, Є. Ю. Переш та ін. – Ужгород : УжНУ, 2002. – Вип. 8. – С.17-19. – Рез. англ.мовою. – Бібліогр.:с.19 (12 назв) |
Серія/номер: | Хімія; |
Короткий огляд (реферат): | A possibility the photometric determination of mercury in foods with hydrazones and basic dyes. |
Опис: | https://drive.google.com/file/d/1wITMaCoT6q4SPZ3N_rLwUrsOdUBfU96n/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37162 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія Хімія Випуск 8 2002 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка Хімія. Вип. 8 - 2002.pdf | 334.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.