Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37162
Title: | Використання циклічних гідразонів в аналізі продуктів харчування |
Other Titles: | The use of hydrazones in analysis of foods |
Authors: | Сухарева, Оксана Юріївна Сухарев, Сергій Миколайович |
Issue Date: | 2002 |
Publisher: | Вид-во “УжНУ” |
Citation: | Сухарева О. Ю. Використання циклічних гідразонів в аналізі продуктів харчування / О. Ю. Сухарева, С. М. Сухарев // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (гол. ред.), В.І. Гомонай, Є. Ю. Переш та ін. – Ужгород : УжНУ, 2002. – Вип. 8. – С.17-19. – Рез. англ.мовою. – Бібліогр.:с.19 (12 назв) |
Series/Report no.: | Хімія; |
Abstract: | A possibility the photometric determination of mercury in foods with hydrazones and basic dyes. |
Description: | https://drive.google.com/file/d/1wITMaCoT6q4SPZ3N_rLwUrsOdUBfU96n/view?usp=sharing |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37162 |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія Хімія Випуск 8 2002 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титулка Хімія. Вип. 8 - 2002.pdf | 334.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.