Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37162
Title: Використання циклічних гідразонів в аналізі продуктів харчування
Other Titles: The use of hydrazones in analysis of foods
Authors: Сухарева, Оксана Юріївна
Сухарев, Сергій Миколайович
Issue Date: 2002
Publisher: Вид-во “УжНУ”
Citation: Сухарева О. Ю. Використання циклічних гідразонів в аналізі продуктів харчування / О. Ю. Сухарева, С. М. Сухарев // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (гол. ред.), В.І. Гомонай, Є. Ю. Переш та ін. – Ужгород : УжНУ, 2002. – Вип. 8. – С.17-19. – Рез. англ.мовою. – Бібліогр.:с.19 (12 назв)
Series/Report no.: Хімія;
Abstract: A possibility the photometric determination of mercury in foods with hydrazones and basic dyes.
Description: https://drive.google.com/file/d/1wITMaCoT6q4SPZ3N_rLwUrsOdUBfU96n/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37162
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія Хімія Випуск 8 2002

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка Хімія. Вип. 8 - 2002.pdf334.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.