Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37240
Title: Основні акценти співпраці між ЄС і Україною в розбудові транспортних мереж
Authors: Габчак, Наталія Францівна
Маляр, Едуард Миколайович
Keywords: Туризм. Ключові слова: транспортна мережа, конкурентоспроможність, інтеграція, стратегія, модернізація, грантові проекти.
Issue Date: 2020
Publisher: Софія
Citation: в статті розкрито суть сучасного стану співпраці ЄС та України в галузі розвитку транспортних мереж. Визначено основні цілі розвитку транскордонної інфраструктури в Транс’європейському просторі. Здійснено аналіз основних нормативно-правових документів щодо модернізації транспортних мереж з точки зору розвитку та удосконалення інфраструктури.
Abstract: Анотація: в статті розкрито суть сучасного стану співпраці ЄС та України в галузі розвитку транспортних мереж. Визначено основні цілі розвитку транскордонної інфраструктури в Транс’європейському просторі. Здійснено аналіз основних нормативно-правових документів щодо модернізації транспортних мереж з точки зору розвитку та удосконалення інфраструктури.
Description: Так, за останні 20 років удосконалення транспортної мережі призвело до: підвищення рівня безпеки руху; більшого вибору засобів переміщення для туризму та бізнесу; залучення додаткових транзитних потоків; прискорення швидкості руху; технічного прогресу в напрямі екологічно чистого транспорту. Співпраця ЄС та України базується на двох ключових моментах – удосконалення нормативно-правової бази та модернізація транспортних мереж з точки зору інфраструктури.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37240
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Основні акценти співпраці між ЄС та Україною .docx19.42 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.