Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37296
Title: Читаємо і розмовляємо українською : змістовий блок «Я, моя сім’я і друзі» : навчально-методичні матеріали із дисципліни «Українська мова» для англомовних іноземних студентів
Other Titles: Read and Speak Ukrainian: content block «I, MY FAMILY AND FRIENDS» study guide for the discipline «Ukrainian language» for International English-Speaking Students
Authors: Бойчук, Олена Анатоліївна
Малець, Наталія Богданівна
Гречин, Ірина Михайлівна
Keywords: українська мова як іноземна, змістовий блок, сім'я, друзі
Issue Date: 2019
Publisher: УжНУ "Говерла"
Citation: Читаємо і розмовляємо українською: змістовий блок «Я, моя сім’я і друзі»: навчально-методичні матеріали із дисципліни «Українська мова» для англомовних іноземних студентів / уклад.: О.А. Бойчук, Н.Б. Малець, І.М. Гречин. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2019. 77 с.
Abstract: Навчально-методичні матеріали «Читаємо і розмовляємо українською» містять тексти, діалоги, граматичні завдання для опрацювання змістового блоку «Я, моя сім’я і друзі». Тексти вирізняються доступністю, чіткістю будови, цікавим змістом і належним лексико-граматичним оформленням. Пропоновані завдання вчать відтворювати та створювати власні повідомлення діалогічного і монологічного характеру. Посібник може використовуватись для удосконалення та покращення навичок читання; розширення словникового запасу; вивчення, закріплення та відпрацювання навичок спілкування. Видання призначене для англомовних іноземних студентів, які вивчають українську мову як іноземну та володіють базовими знаннями з лексики та граматики цієї мови.
Description: Вступ. Найуживаніші слова і фрази . Текст «Знайомство». Текст «Як тебе звати». Текст «Розкажи про себе». Текст «Моя сім’я». Текст «Моя родина». Текст «Моя біографія». Текст «Мій день народження». Текст «Мої батьки». Текст «Скільки тобі років?». Текст «Я і моя сім’я». Текст «Наша сім’я». Текст «Арун розповідає про свою сестру і братів» . Текст «Мої брати і сестри». Текст «Я – одна дитина в сім’ї». Текст «Мій старший брат». Текст «Моя українська родина». Текст «Мій друг». Текст «Про себе і друга». Текст «Мій найкращий друг». Текст «Мій український друг». Текст «Мої друзі з Батьківщини». Закріплення матеріалу. Список використаної та рекомендованої літератури .
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37296
Appears in Collections:Методичні рекомендації кафедри громадського здоров'я та гуманітарних дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019_Бойчук_Олена_Знайомство,_сiмя_А5.pdfнавчально-методичні матеріали1.75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.