Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37377
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛевкулич, Вікторія Вікторівна-
dc.date.accessioned2021-11-08T15:59:55Z-
dc.date.available2021-11-08T15:59:55Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування зі спеціальності 241 Готельно ресторанна справа освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа / Укладач: В.В. Левкулич – Ужгород, - ДВНЗ УжНУ. – 2021, - 37 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37377-
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУ "Говерла"uk
dc.titleМетодичні рекомендації з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», першого (бакалаврського) рівня вищої освітиuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Розташовується у зібраннях:Навчально - методичні видання кафедри обліку і аудиту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод_рекоменд__УПРАВЛIННЯ_ЯКIСТЮ_ПРОДУКЦII_I_ПОСЛУГ_ГРГ_2021 (1).pdf1.18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.