Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37377
Назва: | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
Автори: | Левкулич, Вікторія Вікторівна |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | УжНУ "Говерла" |
Бібліографічний опис: | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування зі спеціальності 241 Готельно ресторанна справа освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа / Укладач: В.В. Левкулич – Ужгород, - ДВНЗ УжНУ. – 2021, - 37 с. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Методичні рекомендації |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37377 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально - методичні видання кафедри обліку і аудиту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Метод_рекоменд__УПРАВЛIННЯ_ЯКIСТЮ_ПРОДУКЦII_I_ПОСЛУГ_ГРГ_2021 (1).pdf | 1.18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.