Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37377
Title: | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
Authors: | Левкулич, Вікторія Вікторівна |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | УжНУ "Говерла" |
Citation: | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування зі спеціальності 241 Готельно ресторанна справа освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа / Укладач: В.В. Левкулич – Ужгород, - ДВНЗ УжНУ. – 2021, - 37 с. |
Type: | Text |
Publication type: | Методичні рекомендації |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37377 |
Appears in Collections: | Навчально - методичні видання кафедри обліку і аудиту |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Метод_рекоменд__УПРАВЛIННЯ_ЯКIСТЮ_ПРОДУКЦII_I_ПОСЛУГ_ГРГ_2021 (1).pdf | 1.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.