Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37446
Title: Актуальність сучасної цифрової комунікації для розвитку територіальних громад в Україні.
Authors: Токар, Маріан Юрійович
Keywords: державне управління, держава і суспільство, практика ефективної взаємодії, громадянське суспільство, територіальна громада, цифрова комунікація
Issue Date: 28-Sep-2021
Publisher: Львів: ЛРІДУ НАДУ, 2021.
Citation: Токар М. Ю. Актуальність сучасної цифрової комунікації для розвитку територіальних громад в Україні. Ефективність державного управління: зб. наук. пр. Львівського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Вип. 2 (67): у 2 ч. / за заг. ред. чл.-кор. НАН України В. С. Загорського, доц. А. В. Ліпенцева. Львів: ЛРІДУ НАДУ, 2021. С. 92–102.
Series/Report no.: № 67;
Abstract: Розглянуто актуальні виклики застосування цифрових комунікацій для розвитку територіальних громад в Україні. Акцентовано увагу на різних формах діджитал-співпраці органів публічної влади, неурядових громадських організацій і громад. Запропоновано розглядати цифровізацію як публічно-управлінську інновацію, яка запроваджена в суспільну практику механізмами інформаційного суспільства. Підкреслено важливість використання цифрових технологій для консолідації інтересів територіальних громад.
Description: Стаття у фаховому періодичному виданні України.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37446
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.