Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37933
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПалійчук, Євгенія Святославівна-
dc.contributor.authorПавлик, Ігор-
dc.date.accessioned2021-11-23T13:09:38Z-
dc.date.available2021-11-23T13:09:38Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПалійчук, Є. Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування / Є. Палійчук, І. Павлик // Геополітика України: історія і сучасність : зб. наук. пр. / редкол.: Л. М . Газуда (гол. ред.), І. В. Артьомов та ін. – Ужгород : ДВНЗ "УжНУ", 2020. – Вип. 2 (25). – С. 221–227. – Бібліогр. : с. 226–227 (13 назв).uk
dc.identifier.issn2078-1431-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37933-
dc.description.abstractСтаттю присвячено питанням визначення впливу функції управління та її інструментарного апарату на підвищення ефективності функціонування підприємств галузі організації харчування. Зроблено аналіз попередніх публі кацій, які стосуються категорії «управління» та ресторанного господарства. Сформульовано висновки щодо підвищення рівня ефективності підприємств організації харчування за рахунок удосконалення управлінської структури під приємства.uk
dc.description.abstractThe article is devoted to determining the impact of the management function and its tools on improving the efficiency of enterprises in the sphere of catering. An analysis of previous publications related to the category of "management" and restaurant business. Conclusions on increasing the level of efficiency of catering enterprises by improving the management structure of the enterprise are formulated. Keywords: catering, sphere of catering, restaurant business, management.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ "УжНУ"uk
dc.relation.ispartofseriesГеополітика України: історія і сучасність;-
dc.subjectгромадське харчуваняuk
dc.subjectсфера організації харчуванняuk
dc.subjectресторанний бізнесuk
dc.subjectуправлінняuk
dc.titleУправління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчуванняuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Геополітика України: історія і сучасність. Вип. 2 (25) 2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
УПРАВЛІННЯ ЯК ІНСТРУМЕНТ.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.