Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37933
Название: Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування
Авторы: Палійчук, Євгенія Святославівна
Павлик, Ігор
Ключевые слова: громадське харчуваня, сфера організації харчування, ресторанний бізнес, управління
Дата публикации: 2020
Издательство: ДВНЗ "УжНУ"
Библиографическое описание: Палійчук, Є. Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування / Є. Палійчук, І. Павлик // Геополітика України: історія і сучасність : зб. наук. пр. / редкол.: Л. М . Газуда (гол. ред.), І. В. Артьомов та ін. – Ужгород : ДВНЗ "УжНУ", 2020. – Вип. 2 (25). – С. 221–227. – Бібліогр. : с. 226–227 (13 назв).
Серия/номер: Геополітика України: історія і сучасність;
Краткий осмотр (реферат): Статтю присвячено питанням визначення впливу функції управління та її інструментарного апарату на підвищення ефективності функціонування підприємств галузі організації харчування. Зроблено аналіз попередніх публі кацій, які стосуються категорії «управління» та ресторанного господарства. Сформульовано висновки щодо підвищення рівня ефективності підприємств організації харчування за рахунок удосконалення управлінської структури під приємства.
The article is devoted to determining the impact of the management function and its tools on improving the efficiency of enterprises in the sphere of catering. An analysis of previous publications related to the category of "management" and restaurant business. Conclusions on increasing the level of efficiency of catering enterprises by improving the management structure of the enterprise are formulated. Keywords: catering, sphere of catering, restaurant business, management.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37933
ISSN: 2078-1431
Располагается в коллекциях:Геополітика України: історія і сучасність. Вип. 2 (25) 2020

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
УПРАВЛІННЯ ЯК ІНСТРУМЕНТ.pdf1.07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.