Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37933
Title: Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування
Authors: Палійчук, Євгенія Святославівна
Павлик, Ігор
Keywords: громадське харчуваня, сфера організації харчування, ресторанний бізнес, управління
Issue Date: 2020
Publisher: ДВНЗ "УжНУ"
Citation: Палійчук, Є. Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування / Є. Палійчук, І. Павлик // Геополітика України: історія і сучасність : зб. наук. пр. / редкол.: Л. М . Газуда (гол. ред.), І. В. Артьомов та ін. – Ужгород : ДВНЗ "УжНУ", 2020. – Вип. 2 (25). – С. 221–227. – Бібліогр. : с. 226–227 (13 назв).
Series/Report no.: Геополітика України: історія і сучасність;
Abstract: Статтю присвячено питанням визначення впливу функції управління та її інструментарного апарату на підвищення ефективності функціонування підприємств галузі організації харчування. Зроблено аналіз попередніх публі кацій, які стосуються категорії «управління» та ресторанного господарства. Сформульовано висновки щодо підвищення рівня ефективності підприємств організації харчування за рахунок удосконалення управлінської структури під приємства.
The article is devoted to determining the impact of the management function and its tools on improving the efficiency of enterprises in the sphere of catering. An analysis of previous publications related to the category of "management" and restaurant business. Conclusions on increasing the level of efficiency of catering enterprises by improving the management structure of the enterprise are formulated. Keywords: catering, sphere of catering, restaurant business, management.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37933
ISSN: 2078-1431
Appears in Collections:Геополітика України: історія і сучасність. Вип. 2 (25) 2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
УПРАВЛІННЯ ЯК ІНСТРУМЕНТ.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.