Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37933
Назва: Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування
Автори: Палійчук, Євгенія Святославівна
Павлик, Ігор
Ключові слова: громадське харчуваня, сфера організації харчування, ресторанний бізнес, управління
Дата публікації: 2020
Видавництво: ДВНЗ "УжНУ"
Бібліографічний опис: Палійчук, Є. Управління як інструмент підвищення ефективності функціонування підприємств сфери харчування / Є. Палійчук, І. Павлик // Геополітика України: історія і сучасність : зб. наук. пр. / редкол.: Л. М . Газуда (гол. ред.), І. В. Артьомов та ін. – Ужгород : ДВНЗ "УжНУ", 2020. – Вип. 2 (25). – С. 221–227. – Бібліогр. : с. 226–227 (13 назв).
Серія/номер: Геополітика України: історія і сучасність;
Короткий огляд (реферат): Статтю присвячено питанням визначення впливу функції управління та її інструментарного апарату на підвищення ефективності функціонування підприємств галузі організації харчування. Зроблено аналіз попередніх публі кацій, які стосуються категорії «управління» та ресторанного господарства. Сформульовано висновки щодо підвищення рівня ефективності підприємств організації харчування за рахунок удосконалення управлінської структури під приємства.
The article is devoted to determining the impact of the management function and its tools on improving the efficiency of enterprises in the sphere of catering. An analysis of previous publications related to the category of "management" and restaurant business. Conclusions on increasing the level of efficiency of catering enterprises by improving the management structure of the enterprise are formulated. Keywords: catering, sphere of catering, restaurant business, management.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37933
ISSN: 2078-1431
Розташовується у зібраннях:Геополітика України: історія і сучасність. Вип. 2 (25) 2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
УПРАВЛІННЯ ЯК ІНСТРУМЕНТ.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.