Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38914
Title: Логістика як фактор підвищення конкурентоздатності підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Рущак, Денис
Issue Date: 2021
Citation: Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» Логістика як фактор підвищення конкурентоздатності підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Abstract: Метою роботи є – комплексно дослідити логістичні методи як фактор підвищення конкурентоздатності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Завданнями роботи є: − дослідити організацію логістичної діяльності у готельно-ресторанному бізнесі; − узагальнити вітчизняний та зарубіжний досвід логістичної діяльності підприємств у сфері готельно-ресторанного бізнесу; − зробити обґрунтовані висновки щодо проведеної роботи; − проаналізувати наукові джерела з даної проблематики.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38914
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЛОГІСТИКА ЯК ФАКТОР ПІДВИЩЕННЯ.pdf445.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.