Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38914
Title: | Логістика як фактор підвищення конкурентоздатності підприємств готельно-ресторанного бізнесу |
Authors: | Рущак, Денис |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» Логістика як фактор підвищення конкурентоздатності підприємств готельно-ресторанного бізнесу |
Abstract: | Метою роботи є – комплексно дослідити логістичні методи як фактор підвищення конкурентоздатності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Завданнями роботи є: − дослідити організацію логістичної діяльності у готельно-ресторанному бізнесі; − узагальнити вітчизняний та зарубіжний досвід логістичної діяльності підприємств у сфері готельно-ресторанного бізнесу; − зробити обґрунтовані висновки щодо проведеної роботи; − проаналізувати наукові джерела з даної проблематики. |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38914 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЛОГІСТИКА ЯК ФАКТОР ПІДВИЩЕННЯ.pdf | 445.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.