Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39329
Название: Сортові особливості динаміки аскорбінової кислоти і глутатіону в органах винограду
Авторы: Белчгазі, Віра Йосипівна
Дата публикации: 2002
Издательство: СП "ПоліПрінт"
Библиографическое описание: Белчгазі, В. Й. Сортові особливості динаміки аскорбінової кислоти і глутатіону в органах винограду / В. Й. Белчгазі // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.), Н.В. Бойко, О.Б. Колесник та ін. – Ужгород, 2002. – Вип. 11. – С. 66-68. – Рез. англ. – Бібліогр.: с. 67-68 (6 назв).
Описание: https://drive.google.com/file/d/17HFawGGtIIa_fgkjWemUsVEGRaOB0P87/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39329
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 11 - 2001

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
image00004.jpg236.78 kBJPEGПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.