Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39329
Назва: | Сортові особливості динаміки аскорбінової кислоти і глутатіону в органах винограду |
Автори: | Белчгазі, Віра Йосипівна |
Дата публікації: | 2002 |
Видавництво: | СП "ПоліПрінт" |
Бібліографічний опис: | Белчгазі, В. Й. Сортові особливості динаміки аскорбінової кислоти і глутатіону в органах винограду / В. Й. Белчгазі // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.), Н.В. Бойко, О.Б. Колесник та ін. – Ужгород, 2002. – Вип. 11. – С. 66-68. – Рез. англ. – Бібліогр.: с. 67-68 (6 назв). |
Опис: | https://drive.google.com/file/d/17HFawGGtIIa_fgkjWemUsVEGRaOB0P87/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39329 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 11 - 2001 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
image00004.jpg | 236.78 kB | JPEG | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.