Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39379
Title: Навчально-методичний комплекс «Ділова англійська мова» для студентів 3 року денної форми навчання за напрямом підготовки 014.02 «Середня освіта. Мова і література (англійська)»
Authors: Онищак, Галина Василівна
Keywords: Навчально-методичний комплекс, Ділова англійська мова, модуль, бакалавр
Issue Date: 2021
Publisher: Издательство: ДВНЗ «Ужгородський національний університет»
Citation: Онищак Г.В.Навчально-методичний комплекс «Ділова англійська мова» для студентів 3 року денної форми навчання за напрямом підготовки 014.02 «Середня освіта. Мова і література (англійська)» Ужгород: ДВНЗ «Ужгородський національний університет», 2021. 24 с.
Abstract: Метою навчання ділової англійської мови на 3 курсі полягає у формуванні комунікативної компетенції у сферах ділового спілкування англійською мовою в усній і письмовій формах. Центральним завданням курсу є поглиблення знань про особливості функціонування англійської мови в офіційно-діловій комунікації, вдосконалення і поглиблення знань, вмінь і навичок в різних видах мовленнєвої діяльності, вироблення навичок усного та писемного ділового мовлення для забезпечення ефективної комунікації у професійному середовищі, а також поглиблення знань про особливості письмового спілкування, граматично- та комунікативно коректного оформлення різних видів ділової кореспонденції.
Description: Метою навчання ділової англійської мови на 3 курсі полягає у формуванні комунікативної компетенції у сферах ділового спілкування англійською мовою в усній і письмовій формах.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39379
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри англійської філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НМК Ділова англійська мова (СО 2021).pdfНавчально-методичний комплекс «Ділова англійська мова» для студентів 3 року денної форми навчання за напрямом підготовки 014.02 «Середня освіта. Мова і література (англійська)»648.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.