Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/41644
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЕгрі, Імре-
dc.date.accessioned2022-06-01T07:09:07Z-
dc.date.available2022-06-01T07:09:07Z-
dc.date.issued1998-
dc.identifier.citationЕгрі, Імре Харчова промисловість Угорщини в умовах переходу до ринкової економіки / Імре Егрі // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Історія / редкол.: І.Ф. Король (гол. ред.), Д.Д. Данилюк, М.М. Вегеш. – Ужгород : Вид-во УжДУ, 1998. – Вип. 2. – С. 155-157. – Рез. англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/41644-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1iKjiTZUViKpCbFiry1YRECV16Q6AKmRb/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractThe author shows the dynamics of the development of a food-processing industry in Hungary in conditions of transition to market economy. The main attention will be payed to the work of the profitable enterprises, the main reasons leading the enterprises to their unprofitableness are specified. The significant attention is given to process of privatization of objects of a food-processing industry and it of consequences, the role of the foreign investments in increase of competitiveness of production.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВид-во УжДУuk
dc.relation.ispartofseriesІсторія;-
dc.titleХарчова промисловість Угорщини в умовах переходу до ринкової економікиuk
dc.title.alternativeFood industry of Hungary in conditions of transition to market economyuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Історія Випуск 2 - 1998

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка_Історія 2 (1998).pdf97.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.