Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/41644
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЕгрі, Імре-
dc.date.accessioned2022-06-01T07:09:07Z-
dc.date.available2022-06-01T07:09:07Z-
dc.date.issued1998-
dc.identifier.citationЕгрі, Імре Харчова промисловість Угорщини в умовах переходу до ринкової економіки / Імре Егрі // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Історія / редкол.: І.Ф. Король (гол. ред.), Д.Д. Данилюк, М.М. Вегеш. – Ужгород : Вид-во УжДУ, 1998. – Вип. 2. – С. 155-157. – Рез. англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/41644-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1iKjiTZUViKpCbFiry1YRECV16Q6AKmRb/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractThe author shows the dynamics of the development of a food-processing industry in Hungary in conditions of transition to market economy. The main attention will be payed to the work of the profitable enterprises, the main reasons leading the enterprises to their unprofitableness are specified. The significant attention is given to process of privatization of objects of a food-processing industry and it of consequences, the role of the foreign investments in increase of competitiveness of production.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВид-во УжДУuk
dc.relation.ispartofseriesІсторія;-
dc.titleХарчова промисловість Угорщини в умовах переходу до ринкової економікиuk
dc.title.alternativeFood industry of Hungary in conditions of transition to market economyuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:1998 / Науковий вісник УжНУ. Серія: Історія. Випуск 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка_Історія 2 (1998).pdf97.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.