Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/41644
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Егрі, Імре | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-01T07:09:07Z | - |
dc.date.available | 2022-06-01T07:09:07Z | - |
dc.date.issued | 1998 | - |
dc.identifier.citation | Егрі, Імре Харчова промисловість Угорщини в умовах переходу до ринкової економіки / Імре Егрі // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Історія / редкол.: І.Ф. Король (гол. ред.), Д.Д. Данилюк, М.М. Вегеш. – Ужгород : Вид-во УжДУ, 1998. – Вип. 2. – С. 155-157. – Рез. англ. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/41644 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/1iKjiTZUViKpCbFiry1YRECV16Q6AKmRb/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | The author shows the dynamics of the development of a food-processing industry in Hungary in conditions of transition to market economy. The main attention will be payed to the work of the profitable enterprises, the main reasons leading the enterprises to their unprofitableness are specified. The significant attention is given to process of privatization of objects of a food-processing industry and it of consequences, the role of the foreign investments in increase of competitiveness of production. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Вид-во УжДУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Історія; | - |
dc.title | Харчова промисловість Угорщини в умовах переходу до ринкової економіки | uk |
dc.title.alternative | Food industry of Hungary in conditions of transition to market economy | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Історія Випуск 2 - 1998 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титулка_Історія 2 (1998).pdf | 97.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.