Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/41644
Название: | Харчова промисловість Угорщини в умовах переходу до ринкової економіки |
Другие названия: | Food industry of Hungary in conditions of transition to market economy |
Авторы: | Егрі, Імре |
Дата публикации: | 1998 |
Издательство: | Вид-во УжДУ |
Библиографическое описание: | Егрі, Імре Харчова промисловість Угорщини в умовах переходу до ринкової економіки / Імре Егрі // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Історія / редкол.: І.Ф. Король (гол. ред.), Д.Д. Данилюк, М.М. Вегеш. – Ужгород : Вид-во УжДУ, 1998. – Вип. 2. – С. 155-157. – Рез. англ. |
Серия/номер: | Історія; |
Краткий осмотр (реферат): | The author shows the dynamics of the development of a food-processing industry in Hungary in conditions of transition to market economy. The main attention will be payed to the work of the profitable enterprises, the main reasons leading the enterprises to their unprofitableness are specified. The significant attention is given to process of privatization of objects of a food-processing industry and it of consequences, the role of the foreign investments in increase of competitiveness of production. |
Описание: | https://drive.google.com/file/d/1iKjiTZUViKpCbFiry1YRECV16Q6AKmRb/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/41644 |
Располагается в коллекциях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Історія Випуск 2 - 1998 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка_Історія 2 (1998).pdf | 97.36 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.