Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/41644
Название: Харчова промисловість Угорщини в умовах переходу до ринкової економіки
Другие названия: Food industry of Hungary in conditions of transition to market economy
Авторы: Егрі, Імре
Дата публикации: 1998
Издательство: Вид-во УжДУ
Библиографическое описание: Егрі, Імре Харчова промисловість Угорщини в умовах переходу до ринкової економіки / Імре Егрі // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Історія / редкол.: І.Ф. Король (гол. ред.), Д.Д. Данилюк, М.М. Вегеш. – Ужгород : Вид-во УжДУ, 1998. – Вип. 2. – С. 155-157. – Рез. англ.
Серия/номер: Історія;
Краткий осмотр (реферат): The author shows the dynamics of the development of a food-processing industry in Hungary in conditions of transition to market economy. The main attention will be payed to the work of the profitable enterprises, the main reasons leading the enterprises to their unprofitableness are specified. The significant attention is given to process of privatization of objects of a food-processing industry and it of consequences, the role of the foreign investments in increase of competitiveness of production.
Описание: https://drive.google.com/file/d/1iKjiTZUViKpCbFiry1YRECV16Q6AKmRb/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/41644
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Історія Випуск 2 - 1998

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Титулка_Історія 2 (1998).pdf97.36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.