Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/41644
Title: | Харчова промисловість Угорщини в умовах переходу до ринкової економіки |
Other Titles: | Food industry of Hungary in conditions of transition to market economy |
Authors: | Егрі, Імре |
Issue Date: | 1998 |
Publisher: | Вид-во УжДУ |
Citation: | Егрі, Імре Харчова промисловість Угорщини в умовах переходу до ринкової економіки / Імре Егрі // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Історія / редкол.: І.Ф. Король (гол. ред.), Д.Д. Данилюк, М.М. Вегеш. – Ужгород : Вид-во УжДУ, 1998. – Вип. 2. – С. 155-157. – Рез. англ. |
Series/Report no.: | Історія; |
Abstract: | The author shows the dynamics of the development of a food-processing industry in Hungary in conditions of transition to market economy. The main attention will be payed to the work of the profitable enterprises, the main reasons leading the enterprises to their unprofitableness are specified. The significant attention is given to process of privatization of objects of a food-processing industry and it of consequences, the role of the foreign investments in increase of competitiveness of production. |
Description: | https://drive.google.com/file/d/1iKjiTZUViKpCbFiry1YRECV16Q6AKmRb/view?usp=sharing |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/41644 |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Історія Випуск 2 - 1998 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титулка_Історія 2 (1998).pdf | 97.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.