Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/41644
Назва: Харчова промисловість Угорщини в умовах переходу до ринкової економіки
Інші назви: Food industry of Hungary in conditions of transition to market economy
Автори: Егрі, Імре
Дата публікації: 1998
Видавництво: Вид-во УжДУ
Бібліографічний опис: Егрі, Імре Харчова промисловість Угорщини в умовах переходу до ринкової економіки / Імре Егрі // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Історія / редкол.: І.Ф. Король (гол. ред.), Д.Д. Данилюк, М.М. Вегеш. – Ужгород : Вид-во УжДУ, 1998. – Вип. 2. – С. 155-157. – Рез. англ.
Серія/номер: Історія;
Короткий огляд (реферат): The author shows the dynamics of the development of a food-processing industry in Hungary in conditions of transition to market economy. The main attention will be payed to the work of the profitable enterprises, the main reasons leading the enterprises to their unprofitableness are specified. The significant attention is given to process of privatization of objects of a food-processing industry and it of consequences, the role of the foreign investments in increase of competitiveness of production.
Опис: https://drive.google.com/file/d/1iKjiTZUViKpCbFiry1YRECV16Q6AKmRb/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/41644
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Історія Випуск 2 - 1998

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка_Історія 2 (1998).pdf97.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.