Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/41644
Назва: | Харчова промисловість Угорщини в умовах переходу до ринкової економіки |
Інші назви: | Food industry of Hungary in conditions of transition to market economy |
Автори: | Егрі, Імре |
Дата публікації: | 1998 |
Видавництво: | Вид-во УжДУ |
Бібліографічний опис: | Егрі, Імре Харчова промисловість Угорщини в умовах переходу до ринкової економіки / Імре Егрі // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Історія / редкол.: І.Ф. Король (гол. ред.), Д.Д. Данилюк, М.М. Вегеш. – Ужгород : Вид-во УжДУ, 1998. – Вип. 2. – С. 155-157. – Рез. англ. |
Серія/номер: | Історія; |
Короткий огляд (реферат): | The author shows the dynamics of the development of a food-processing industry in Hungary in conditions of transition to market economy. The main attention will be payed to the work of the profitable enterprises, the main reasons leading the enterprises to their unprofitableness are specified. The significant attention is given to process of privatization of objects of a food-processing industry and it of consequences, the role of the foreign investments in increase of competitiveness of production. |
Опис: | https://drive.google.com/file/d/1iKjiTZUViKpCbFiry1YRECV16Q6AKmRb/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/41644 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Історія Випуск 2 - 1998 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка_Історія 2 (1998).pdf | 97.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.