Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/43831
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦимбаліста, Н. В.-
dc.date.accessioned2022-08-31T06:05:11Z-
dc.date.available2022-08-31T06:05:11Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationЦимбаліста Н. В. Гігієнічна характеристика стану фактичного харчування дорослого населення України / Н. В. Цимбаліста // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / відп. ред. В.І. Русин. – Ужгород : УжНУ, 2005. – Вип. 25. – С. 158-164. – Рез. укр., англ. – Бібліогр. с. 163-164 (9 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/43831-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/168sy1i5ezfpd8YwXQp2P0DuRKpaXMGPN/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractВ статті представлені проблеми стану фактичного харчування і його зв'язок із захворюваністю дорослого населення регіонів України з метою його раціоналізації. Спостереження проводились у групі осіб у віці 18-65 років. Використовувалися методи: гігієнічні, біохімічні, статистичні. Вивчення фактичного харчування населення проводилося анкетно-опитуваним методом з обробкою даних на ЕОМ. Одержані результати показали, що фактичне харчування не відповідало потребам раціонального харчування по режиму приймання їжі, по споживанню основних харчових речовин по відношенню до білків, жирів, вуглеводів, а також вітамінів і мінеральних речовин.uk
dc.description.abstractIn article are considered problems of state of aktual feed and its connect with alimentary diseases of adult population in re­gions of Ukraine with purpose in rationalisation. Supervision carried out in group of the persons in the age of 18-65 years. Тhе methods are used: hygienic, biochemical, statistical. An aktual feed of adult population polling method with data proc­essing оn the computer is investigated. Тhе results of investigations an aktual feed of the persons did not meet the require­ments а rational feed on а mode of reception of food, оn consumption of the basic food substances, on а pariti in reception of fibers, fats and carbohydrates, and also vitamins and mineral substances.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisher"Поліграфцентр "Ліра"uk
dc.relation.ispartofseriesМедицина;-
dc.subjectфактичне харчуванняuk
dc.subjectаліментарна захворюваністьuk
dc.subjectдоросле населенняuk
dc.subjectраціональне харчуванняuk
dc.subjectхарчові речовиниuk
dc.subjectздоров'я населенняuk
dc.subjectaktual feeduk
dc.subjectalimentary diseasesuk
dc.subjectadult populationuk
dc.subjectrational feeduk
dc.subjectbasic food substancesuk
dc.subjecthealth of the populationuk
dc.titleГігієнічна характеристика стану фактичного харчування дорослого населення Україниuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 25 - 2005

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка 25 2005.pdf191.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.