Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/44893
Title: Екотуристична інфраструктура в межах РПП "Синяк" Закарпатської області
Authors: Габчак, Наталія Францівна
Keywords: Туризм., екотуризм, природоохоронні території, туристична інфраструктура, сталий розвиток території.
Issue Date: Oct-2022
Publisher: Львів
Citation: Габчак Н.Ф. Екотуристична інфраструктура в межах РПП "Синяк" Закарпатської області. Матеріали ХVІ Міжнародної наукової конференції «Географія, економіка і туризм: національний та міжнародний досвід» - Львів, 2022. – С. 66-69.
Abstract: Стpaтeгiчнoгo знaчeння нaбyвaє тpaнcкopдoннe cпiвpoбiтництвo у всіх сферах діяльності нa зaxiднoмy кopдoнi Укpaïни, дo якoгo максимально примикають кopдoни країн Євpoпeйcькoгo Coюзy. Оновними пріоритетами розвитку транскордонного співробітництва України це – покращення інфраструктури, укладання різнопланових угод з країнами-сусідами в галузі економіки, культури, туризму, розташування мережі логістичних центрів підтримки туристичної діяльності, координація соціально-економічного та екологічного розвитку прикордонного простору тощо.
Description: В Україні транскордонне співробітництво як інструмент підвищення конкурентоспроможності прикордонних територій та чинник прискорення інтеграційних процесів відображено у Державній стратегії регіонального розвитку на 2021-2027рр. та Регіональній стратегії розвитку на період до 2027 року. Реалізація даних Стратегій створює додаткові можливості вирішення проблемних питань щодо умов життєдіяльності прикордонних територій та інтенсифікації інтеграційних процесів Україна - ЄС у регіональному вимірі. Усі прикордонні території України, які межують з ЄС до стратегічних пріоритетів свого розвитку відносять саме розвиток сфери туризму на засадах сталості та підвищення ефективності функціонування транскордонних туристичних ринків.
Type: Image, 3-D
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/44893
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.