Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45073
Title: Управління науковими проектами
Authors: Сусліков, Леонід Михайлович
Студеняк, Ігор Петрович
Issue Date: 2019
Publisher: УжНУ «Говерла»
Citation: Сусліков Л. М., Студеняк І. П. Управління науковими проектами : навч. посіб. / рец. : П. П. Пуга, І. І. Небола. – Ужгород : Говерла, 2019. – 432 с.
Abstract: Посібник присвячений розгляду питань організації, здійснення та управління науковими проектами. Висвітлюються основні поняття і визначення з науково-дослідницької діяльності, специфіка наукових проектів, їх класифікація та підходи до ефективного управління. Значна увага приділяється аналізу особливостей теоретичних та експериментальних наукових проектів, організаційних структур та форм управління науковими проектами. Детально розглядаються складові управління проектами, такі, як управління часом, ресурсами, якістю, бюджетом, ризиками проектів, відбір і формування проектної команди. Акцентується на важливості та особливостях оцінки ефективності наукових проектів, зокрема економічної ефективності. Посібник призначений для аспірантів всіх спеціальностей, а також науковців, які беруть участь у виконанні наукових проектів і цікавляться методологією їх ефективного управління.
Description: Рекомендовано до друку Вченою радою Ужгородського національного університету (протокол №3 від 26 лютого 2019 р.)
Type: Text
Publication type: Книга, підручник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45073
ISBN: 978-617-7333-76-9
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри прикладної фізики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Упр. наук.проект.pdf4.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.